دانشنامه

گلیسیرین

گلیسیرین که نام دیگر آن گلیسرول است یک ترکیب پلی ال (قند الکلی) بی رنگ، بی بو و جاری است.

از گلیسیرین در تولید محصولات آرایش و بهداشتی و داروسازی کاربرد دارد. سه گروه عاملی هیدروکسیل باعث شده که این ترکیب در کنار جذب رطوبت به راحتی در آب حل شود.
از گذشته یکی از بهترین عوامل رطوبت رسان بوده و هست. به لطف نفوذپذیری عالی‌اش در لایه شاخی پوست، قادر است آب را ذخیره کند و از طرفی به شدت فرار بوده به همین علت باید موادی جذب کننده رطوبت هستند مانند سوربیتول در کنار آن استفاده شود. گلیسرین کاربرد فراوانی در سازه‌های مرطوب کننده دارد. گلیسرول در بسیاری از فرآورده‌های آرایشی از استیک‌ها تا میکروامولسیون‌ها قابل استفاده است و حتی کاربرد آن‌ها در کرم‌ها می‌تواند سبب افزایش پایداری سیستم امولسیونی کرم شود.
گلیسرین به خودی خود می‌تواند سبب نرمی پوست شود بدون جذب رطوبت و مکانیزم آن به این ترتیب است که در فرآورده‌های موضعی، در مقادیر مناسب به پوست نفوذ می‌کند و سبب افزایش پیوستگی چربی‌های بین سلولی نیز می‌شود، که این امر سبب ارتقاء عملکرد طبیعی این بخش از لایه شاخی می‌گردد.

مجتمع صنایع شیمی گستر نیما

مجتمع صنایع شیمی گستر نیما (NCIC)
اولین تولید کننده گلیسیرین دارویی

روادید

 

 

شرکت در نمایشگاه شیرینی و شکلات

شهریور ۱۳۹۸

تماس با ما

دفتر مرکزی: تهران، بلوار اشرفی اصفهانی، خیابان ۲۲ بهمن، خیابان اکبری، پلاک ۳۳ واحد ۷۰۱

تلفن:
02144430933
02144430857

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
کل روزها
91
135
232
988
3854
4791
21220

پیش بینی امروز
120


IP شما:54.221.145.174