گلیسیرین بهداشتی

گلیسیرین در محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد فروانی دارد ، در تولید صابون های شفاف همچنین به عنوان اسانس در عطر و ژل ها در شوینده های بهداشتی ، خمیر دندان و برای تهیه کرم های صورت در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار می رود. (گلیسیرین با در صد خلوص  99.2- 99)

مشخصات فنی

SPECIFICATION

 

            Product Name:  Refined Glycerin (Cosmetic Grade)

P A R A M E T E R S

SPECIFICATION

METHODS

GLYCEROL CONTENT, %WT

99.2 MIN

USP 38

MOISTURE  CONTENT, % WT

0.6 MAX

KARL FISCHER COULOMETER

SPECIFIC GRAVITY, 25/25 °C

1.2600 MIN

SPECIFY GRAVITY METERS

COLOUR, APHA

10 MAX

AOCS Ea 9-65

RESIDUE ON IGNITION, % wt

0.01 MAX

USP 38

CHLORIDE,  ppm Cl

10 MAX

USP 38

SULPHATE,  ppm SO4

20 MAX

USP 38

HEAVY METALS, ppm Pb

 5 ppm MAX

USP 38

CHLORINATED COMPOUNDS, ppm Cl

30 MAX

USP 38

FATTY ACID & ESTERS,ml of 0.5 N NaOH/50 g

                 1.0 MAX

USP 38

DIETHYLEN GLYCOL AND RELATEDCOMPOUNDS, % wt

                 0.1 MAX

USP 38

ORGANIC VOLATILE IMPURITIES, % wt

-

USP 38

INFRARED ABSORPTION

DETECTABLE

SPECTROFOTOMETER IR

 

مجتمع صنایع شیمی گستر نیما

مجتمع صنایع شیمی گستر نیما (NCIC)
اولین تولید کننده گلیسیرین دارویی

روادید

 

 

شرکت در نمایشگاه شیرینی و شکلات

شهریور ۱۳۹۸

تماس با ما

دفتر مرکزی: تهران، بلوار اشرفی اصفهانی، خیابان ۲۲ بهمن، خیابان اکبری، پلاک ۳۳ واحد ۷۰۱

تلفن:
02144430933
02144430857

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
کل روزها
89
132
435
1097
2842
4581
42316

پیش بینی امروز
96


IP شما:34.204.203.142